Letnany Nehty

1200x1600 px

Letnany Nehty Reviewed by admin on . This Is Article About Letnany Nehty

Kadeřnictví prosek praha 9 salon matrix. Nehty mají již po první aplikaci vysoký lesk a vypadají skvěle. 1200 kč končí za 16 dn í.

Rating: 4.0

Slevy v salónech krásy 20 botalinum botox bez jehel kosmetická péče proti vráskám salon le chat klaudiánova 98 5 mladá boleslav. Na krásné nehty nemusíte čekat dlouhé měsíce můžete je mít totiž ihned. Objednejte se ještě dnes a vyberte si z pestré nabídky kosmetických služeb.

500 views
Detail Letnany Nehty
Friday 29th March 2024
Pokud budete mít jakékoliv dotazy připomínky či zájem o nákup většího počtu dárkových poukazů kontaktujte nás na emailové adrese informace oc letnany cz nebo telefonicky na čísle 221 742 400.

Letnany nehty. Manikůra nehtová modeláž gel lak. Akrylové nehty akrylové nehty s lakováním francie akrylové nehty s lakováním cnd shellac uv gelové nehty uv gelové nehty s lakováním francie uv gelové nehty s lakováním cnd shellac. Gelové nehty praha letňany a další informace včetně sada razítka na nehty získáte na naší stránce včetně zajímavých odkazů na další obsah o nehtech. Přístrojová pedikúra je moderní šetrná metoda která zaručuje bezbolestnost a bezkrevnost ošetření.

Salon na praze 5 smíchov a 400m od anděla.

59 likes 4 were here. Pedikúra manikúra gelové nehty. Pevně věříme že dárkové poukazy obchodního centra letňany vám pomohou udělat radost vaším blízkým. účesy pro každou příležitost.

Kadeřnické studio matrix na proseku nabízí kompletní kadeřnické služby.

Nabízíme barvení vlasů melír. Manikúra pedikúra modelace umělých nehtů kosmetika péče o pleť a obličej prodlužování řas a depilace. Pracuje se na dezinfikovaných nohách za pomoci přístroje s vysokootáčkovými rotačními frézami. Kosmetika kadeřnictví masáže prodlužování řas manikúra a pedikúra věrnostní slevy dárkové poukazy.

Nehty tuhnou působením ultrafialového světla v uv lampě.

Nehtové studio nailounge poskytuje profesionální kosmetickou péči v příjemné atmosféře. Nehty jsou naší vášní a gelové nehty praha letňany patří mezi ně stejně tak jako primer na gelové nehty. Měšická 721 praha. Salon grácia arbesovo náměstí 781 14 prague 150 00.

Adresa telefon e mail otevírací hodiny a hodnocení nails city s r o praha letňany.

Adresa telefon e mail otevírací hodiny a hodnocení nails city s r o praha letňany. Nehty tuhnou působením ultrafialového světla v uv lampě. Kadeřnické studio matrix na proseku nabízí kompletní kadeřnické služby. Salon na praze 5 smíchov a 400m od anděla.

Salon grácia arbesovo náměstí 781 14 prague 150 00.

Pokud budete mít jakékoliv dotazy připomínky či zájem o nákup většího počtu dárkových poukazů kontaktujte nás na emailové adrese informace oc letnany cz nebo telefonicky na čísle 221 742 400.

Relate Post "Letnany Nehty"