Nehty Budějovická

1280x1920 px

Nehty Budějovická Reviewed by admin on . This Is Article About Nehty Budějovická

Nehty od vietnamců z dbk budějovická. Praha 4 budějovická 140 00. Gelové nehty s francouzskou manikúrou 500 kč doplnění umělých nehtů.

Rating: 4.0

Doplnění gelových nehtů s francouzskou manikúrou 500. Klasické akrylové nehty 400 kč. Jsme české nehtové studio které působí v praze na budějovické.

427 views
Detail Nehty Budějovická
Saturday 27th July 2024
Gelové nehty manikúra parafín p shine.

Nehty budějovická. Soak off gel lak manikúra ombré uv gely nail art p shine a manikůra wellness. Zas tak hrozné to není a když si je pak sundáš tak se ti brzo tvoje nehty obnoví. Přihlaste se k odběru našeho newsletteru a již nikdy nezmeškáte ani jednu výhodnou nabídku z centra dbk. Nehtové studio metro c budějovická otevírací doba.

Akrylové nehty s francouzskou manikúrou 500 kč.

Pro krásu se musí trpět. Nabízíme kompletní péči a profesionalitu v oblasti manikúry. Studio píno antala staška 1073 71a praha 4. 737 704 440 manikúra nehtová modeláž gel lak metoda japonská manikúra pedikúra parafínové zábaly lakování zdobení nehtů.

Naší prioritou je použití kvalitních materiálů vzdělávání a sledování nejnovějších trendů.

Salon krásy dolce diva praha nabízí kosmetiku permanentní make up prodlužování řas líčení manikúru a pedikúru a jako první v praze i mobilní služby až do domu. Gelové nehty nehty dotvarujeme zpevníme a případně prodloužíme pomocí gelové modeláže. Chcete mít informace o dbk z první ruky. Naše klinika je vybavena nejmodernějším laserovým zařízením a je vedena zkušenými lékaři s více než 15 lety praxe v oboru estetické a cévní medicíny.

Nabízíme kompletní péči o ruce i nehty školenými.

Doplnění klasických akrylových nehtů 350 kč. Nabízíme i gelovou francouzkou manikúru se zdobením podle přání zákaznice. Jsme české nehtové studio které působilo od roku 1997 v budově polikliniky budějovická a i když jsme od května 2009 změnily adresu i interiér nezměnily jsme kvalitu naší práce. Vhodné na krátké nehty.

A mně se ty umělé líbí a chci je nosit.

Doplnění akrylových nehtů s francouzskou manikúrou 500 kč. Poskytujeme vysokou profesionalitu s individuálním přizpůsobením se jednotlivým klientům. Jsme české nehtové studio které působí již od roku 1997 v praze 4 metro budějovická přijďte se přesvědčit na vlasní ruce. Nehty nemohou dýchat a když si ty umělé sundáš tak máš pak nehty jak papír.

Nehty nemohou dýchat a když si ty umělé sundáš tak máš pak nehty jak papír.

A mně se ty umělé líbí a chci je nosit. Nabízíme kompletní péči o ruce i nehty školenými. Naší prioritou je použití kvalitních materiálů vzdělávání a sledování nejnovějších trendů. Akrylové nehty s francouzskou manikúrou 500 kč.

Jsme české nehtové studio které působí již od roku 1997 v praze 4 metro budějovická přijďte se přesvědčit na vlasní ruce.

Gelové nehty manikúra parafín p shine.

Relate Post "Nehty Budějovická"