Nehty Budějovická

1280x1920 px

Nehty Budějovická Reviewed by admin on . This Is Article About Nehty Budějovická

737 704 440 manikúra nehtová modeláž gel lak metoda japonská manikúra pedikúra parafínové zábaly lakování zdobení nehtů. Chcete mít informace o dbk z první ruky. Studio píno antala staška 1073 71a praha 4.

Rating: 4.0

Naší prioritou je použití kvalitních materiálů vzdělávání a sledování nejnovějších trendů. Poskytujeme vysokou profesionalitu s individuálním přizpůsobením se jednotlivým klientům. Nehty nemohou dýchat a když si ty umělé sundáš tak máš pak nehty jak papír.

214 views
Detail Nehty Budějovická
Friday 29th March 2024
Jsme české nehtové studio které působilo od roku 1997 v budově polikliniky budějovická a i když jsme od května 2009 změnily adresu i interiér nezměnily jsme kvalitu naší práce.

Nehty budějovická. Nabízíme kompletní péči a profesionalitu v oblasti manikúry. Pro krásu se musí trpět. Nehtové studio metro c budějovická otevírací doba. Zas tak hrozné to není a když si je pak sundáš tak se ti brzo tvoje nehty obnoví.

Praha 4 budějovická 140 00.

Nabízíme kompletní péči o ruce i nehty školenými. Gelové nehty s francouzskou manikúrou 500 kč doplnění umělých nehtů. Gelové nehty nehty dotvarujeme zpevníme a případně prodloužíme pomocí gelové modeláže. Salon krásy dolce diva praha nabízí kosmetiku permanentní make up prodlužování řas líčení manikúru a pedikúru a jako první v praze i mobilní služby až do domu.

Gelové nehty manikúra parafín p shine.

Naše klinika je vybavena nejmodernějším laserovým zařízením a je vedena zkušenými lékaři s více než 15 lety praxe v oboru estetické a cévní medicíny. Akrylové nehty s francouzskou manikúrou 500 kč. Přihlaste se k odběru našeho newsletteru a již nikdy nezmeškáte ani jednu výhodnou nabídku z centra dbk. Jsme české nehtové studio které působí již od roku 1997 v praze 4 metro budějovická přijďte se přesvědčit na vlasní ruce.

Soak off gel lak manikúra ombré uv gely nail art p shine a manikůra wellness.

Nabízíme i gelovou francouzkou manikúru se zdobením podle přání zákaznice. A mně se ty umělé líbí a chci je nosit. Doplnění akrylových nehtů s francouzskou manikúrou 500 kč. Nehty od vietnamců z dbk budějovická.

Doplnění gelových nehtů s francouzskou manikúrou 500.

Doplnění klasických akrylových nehtů 350 kč. Vhodné na krátké nehty. Jsme české nehtové studio které působí v praze na budějovické. Klasické akrylové nehty 400 kč.

Klasické akrylové nehty 400 kč.

Doplnění gelových nehtů s francouzskou manikúrou 500. Soak off gel lak manikúra ombré uv gely nail art p shine a manikůra wellness. Gelové nehty manikúra parafín p shine. Praha 4 budějovická 140 00.

Jsme české nehtové studio které působí v praze na budějovické.

Jsme české nehtové studio které působilo od roku 1997 v budově polikliniky budějovická a i když jsme od května 2009 změnily adresu i interiér nezměnily jsme kvalitu naší práce.

Relate Post "Nehty Budějovická"