Nehty Gel

995x886 px

Nehty Gel Reviewed by admin on . This Is Article About Nehty Gel

Kdyby byly bb laky trochu levnější kupovala bych častěji. My vám nabízíme kvalitní profesionální gely s kterými vám to půjde samo. Jednoduchá je i odstranění.

Rating: 4.0

Firma enehty je distributorem profesionální kosmetiky nabízíme vám spokojenost s výrobky které byly vyrobené aby splnily vaše očekávání zveme vás na nákup a seznámení s naším bohatým sortimentem. Ahoj přečtěte si prosím i informace uvedené v tomto infoboxu já vám v tomhle velice žádaném videu ukazuju jak si sama dělám doma gelové nehty od začátku. Vyberte si z nabídky barevných glitrových gel laků nebo termo gel laky které mění barvu v závislosti na změně teploty výhodou oproti klasickým gelům je snadná aplikace pomocí štětečku.

839 views
Detail Nehty Gel
Tuesday 23rd April 2024
Na nehty nedáváme podkladovou vrstvu.

Nehty gel. Odstranění starého materiálu nanášení primeru super sticku base coatu a detailní popis nanášení stavebního gelu. S dobrým vybavením na modeláž nehtů zvládnete vykouzlit krásné gelové nehty i sama doma bez nutnosti navštívit nehtové studio. Konečně jsem našla gel lak který mi nezpůsobuje alergickou reakci. Gellak nebo také gelový lak.

Gel lak vydrží i tři týdny bez nutnosti doplnění.

Další možností je zdobení těchto nehtů různými prášky například semiflash aurora. Je vhodný nejen na přírodní ale i umělé nehty. Jsem velmi mile překvapena z těchto gel laků. Gel laky jsou velmi oblíbené a to kvůli jednoduchosti aplikace a trvanlivosti manikúry která je i 21 dní.

Gelové nehty se dají modelovat poměrně snadno a to i díky tomu že použijete kvalitní uv gel.

Vaše nehty budou z pohodlí domova upravené jako ze salonu gel lakem a vydrží krásné 7 až 14 dní podle typu použitého vrchního gel laku top coat. Pokud patříte k ženám které upřednostňují přírodní nehty a chcete aby vaše ruce vypadaly upravené po dlouhou dobu bez nutnosti častého přelakovávání klasickým lakem na nehty který má omezenou dobu trvanlivosti je pro vás gel lak ideální volbou. Nehty mám nalakované šestým dnem a na jednom nehtu se mi už kousek odloupl ale jinak drží pěkně. Uchovává si lesk celou dobu.

Ani takto ozdobené nehty však ne.

U nás najdete obrovskou nabídku různých barev a značek. Vypilování tvaru a zdobení gel lakem. Gelgio je gel lak na který nepotřebujete uv nebo led lampu na nehty protože schne na vzduchu jako klasický lak na nehty. S pískovými laky na nehty si splníte sen stále je mezi námi hodně těch které si netroufají na manikúru z gel laku a zůstávají věrné klasickým lakům na nehty.

Jsou to profesionální výrobky vhodné i do salonů.

Jsou to profesionální výrobky vhodné i do salonů. Ani takto ozdobené nehty však ne. Gelové nehty se dají modelovat poměrně snadno a to i díky tomu že použijete kvalitní uv gel. Gel lak vydrží i tři týdny bez nutnosti doplnění.

S pískovými laky na nehty si splníte sen stále je mezi námi hodně těch které si netroufají na manikúru z gel laku a zůstávají věrné klasickým lakům na nehty.

Na nehty nedáváme podkladovou vrstvu.

Relate Post "Nehty Gel"