Nejdelší Nehty Světa

813x1250 px

Nejdelší Nehty Světa Reviewed by admin on . This Is Article About Nejdelší Nehty Světa

Seznam nejdelších mostů podle celkové délky obsahuje mosty delší než pět kilometrů. Do guinnessovy knihy rekordů se zapsal shridhar chillal z indie který si nehty nechal růst od roku 1952. Zpěvačka má nejdelší nehty světa nestříhala je 19 let.

Rating: 4.0

Zpěvačka má nejdelší nehty světa nestříhala je 19 let. Shridhar chillal 78 si už šedesát dva let nestříhal nehty na své levé ruce. Nehty si ayanna williams z houstonu pěstuje už neuvěřitelných třiadvacet let.

381 views
Detail Nejdelší Nehty Světa
Friday 19th April 2024
Přišla o ně až při dopravní nehodě při níž rovněž utrpěla vážná zranění.

Nejdelší nehty světa. Své o tom ví chris waltonová která v této kategorii držela prvenství až do tohoto roku kdy se svých ozdob vzdala. Neobsahuje nízké nadzemní mosty používané ve městech či nestabilním terénu. Její nehty dohromady měří více než šest metrů. Nehty na levé ruce měří celkem 3 09 metru na pravé 2 92 metru.

A rozhodně s tím nehodlá přestat.

Sám tvrdí že na začátku jeho rozhodnutí stála obyčejná situace. Rekordmanka říká že nyní si již nehty růst nenechává mimo jiné údajně proto že dalších 30 let už pravděpodobně žít nebude. Její téměř šest a půl metru dlouhé dredy jí vzhledem ke své váze způsobují zdravotní problémy ale vzdát se jich rozhodně nechce. Jsou totiž její velkou chloubou.

Inspirovalo ho k tomu prohlášení jeho učitele který mu řekl že nikdy nepochopí jak těžké je ztratit nehet dokud si je sám nebude.

Nehty si nestříhala od roku 1979 tedy rovných 30 let. Přesto je američanka chris walton 47 s těmito neuvěřitelnými drápy schopná vést normální život. Tehdy mu bylo pouhých čtrnáct let. Muž si nehty pěstuje už od svých šestnácti let.

Začala s tím na popud kamaráda.

Extravagantní americká zpěvačka chris walton z las vegas má podle guinnessovy knihy rekordů nejdelší nehty na světě. Nejdelší nehty světa měří skoro 6 metrů. Rostly jí neuvěřitelných 19 let a díky nim je držitelkou světového rekordu. Američanka asha mandelová si nestříhala vlasy už 24 let.

Mezi nejpodivnější rekordy zapsané v guinnessově knize odjakživa patří nejdelší nehty s nimiž musí člověk skutečně žít nikoliv si je pouze nechat narůst kvůli komisaři a posléze ostříhat.

Ani teď když se dostala do guinnessovy knihy rekordů. Více než devět metrů po sečtení všech nehtů a zápis do guinnessovy knihy rekordů. Má mít 189 819 písmen pocházet z angličtiny a vyslovit ho trvá 3 a půl hodiny. Podle serveru topky sk se jedná o název proteinu který je součástí lidských svalů a je zodpovědný za jejich pružnost.

Podle serveru topky sk se jedná o název proteinu který je součástí lidských svalů a je zodpovědný za jejich pružnost.

Mezi nejpodivnější rekordy zapsané v guinnessově knize odjakživa patří nejdelší nehty s nimiž musí člověk skutečně žít nikoliv si je pouze nechat narůst kvůli komisaři a posléze ostříhat. Začala s tím na popud kamaráda. Inspirovalo ho k tomu prohlášení jeho učitele který mu řekl že nikdy nepochopí jak těžké je ztratit nehet dokud si je sám nebude. A rozhodně s tím nehodlá přestat.

Má mít 189 819 písmen pocházet z angličtiny a vyslovit ho trvá 3 a půl hodiny.

Přišla o ně až při dopravní nehodě při níž rovněž utrpěla vážná zranění.

Relate Post "Nejdelší Nehty Světa"