Nejdelší Nehty Světa

813x1250 px

Nejdelší Nehty Světa Reviewed by admin on . This Is Article About Nejdelší Nehty Světa

Začala s tím na popud kamaráda. Rostly jí neuvěřitelných 19 let a díky nim je držitelkou světového rekordu. Neobsahuje nízké nadzemní mosty používané ve městech či nestabilním terénu.

Rating: 4.0

Nejdelší nehty světa měří skoro 6 metrů. Rekordmanka říká že nyní si již nehty růst nenechává mimo jiné údajně proto že dalších 30 let už pravděpodobně žít nebude. Nehty na levé ruce měří celkem 3 09 metru na pravé 2 92 metru.

354 views
Detail Nejdelší Nehty Světa
Friday 26th April 2024
Přišla o ně až při dopravní nehodě při níž rovněž utrpěla vážná zranění.

Nejdelší nehty světa. Zpěvačka má nejdelší nehty světa nestříhala je 19 let. Více než devět metrů po sečtení všech nehtů a zápis do guinnessovy knihy rekordů. Do guinnessovy knihy rekordů se zapsal shridhar chillal z indie který si nehty nechal růst od roku 1952. Američanka asha mandelová si nestříhala vlasy už 24 let.

Tehdy mu bylo pouhých čtrnáct let.

Ani teď když se dostala do guinnessovy knihy rekordů. Extravagantní americká zpěvačka chris walton z las vegas má podle guinnessovy knihy rekordů nejdelší nehty na světě. Podle serveru topky sk se jedná o název proteinu který je součástí lidských svalů a je zodpovědný za jejich pružnost. Mezi nejpodivnější rekordy zapsané v guinnessově knize odjakživa patří nejdelší nehty s nimiž musí člověk skutečně žít nikoliv si je pouze nechat narůst kvůli komisaři a posléze ostříhat.

Své o tom ví chris waltonová která v této kategorii držela prvenství až do tohoto roku kdy se svých ozdob vzdala.

Sám tvrdí že na začátku jeho rozhodnutí stála obyčejná situace. Shridhar chillal 78 si už šedesát dva let nestříhal nehty na své levé ruce. Seznam nejdelších mostů podle celkové délky obsahuje mosty delší než pět kilometrů. Její nehty dohromady měří více než šest metrů.

Nehty si ayanna williams z houstonu pěstuje už neuvěřitelných třiadvacet let.

A rozhodně s tím nehodlá přestat. Její téměř šest a půl metru dlouhé dredy jí vzhledem ke své váze způsobují zdravotní problémy ale vzdát se jich rozhodně nechce. Jsou totiž její velkou chloubou. Nehty si nestříhala od roku 1979 tedy rovných 30 let.

Inspirovalo ho k tomu prohlášení jeho učitele který mu řekl že nikdy nepochopí jak těžké je ztratit nehet dokud si je sám nebude.

Muž si nehty pěstuje už od svých šestnácti let. Zpěvačka má nejdelší nehty světa nestříhala je 19 let. Má mít 189 819 písmen pocházet z angličtiny a vyslovit ho trvá 3 a půl hodiny. Přesto je američanka chris walton 47 s těmito neuvěřitelnými drápy schopná vést normální život.

Přesto je američanka chris walton 47 s těmito neuvěřitelnými drápy schopná vést normální život.

Inspirovalo ho k tomu prohlášení jeho učitele který mu řekl že nikdy nepochopí jak těžké je ztratit nehet dokud si je sám nebude. Nehty si ayanna williams z houstonu pěstuje už neuvěřitelných třiadvacet let. Své o tom ví chris waltonová která v této kategorii držela prvenství až do tohoto roku kdy se svých ozdob vzdala. Tehdy mu bylo pouhých čtrnáct let.

Má mít 189 819 písmen pocházet z angličtiny a vyslovit ho trvá 3 a půl hodiny.

Přišla o ně až při dopravní nehodě při níž rovněž utrpěla vážná zranění.

Relate Post "Nejdelší Nehty Světa"