Shell Lak Na Nehty

1080x1080 px

Shell Lak Na Nehty Reviewed by admin on . This Is Article About Shell Lak Na Nehty

V rámci nehtové modeláže je shellac nebo také shall lak či shell lak úplnou novinkou. Manikúra pedikúra gel lak shellac modeláž nehtů gelové nehty brno vážení návštěvníci vítáme vás na našich webových stránkách kde bychom vám chtěli představit naše malé nehtové studio a služby které m ůžeme nabídnout. Jeho odstranění je také velmi jednoduché.

Rating: 4.0

Vyrobit 100 přírodní lak na nehty zatím není možné ale chytré a uvědomělé hlavy přišly s novou generací laků na nehty ze světa přírodní kosmetiky. Nehty zabalíte do speciální fólie nebo bandáže případně můžete prsty ponořit na několik minut do. Na rozdiel od gélových nechtov pri odstraňovaní netreba nechty pilníkovať ani inak narúšať ich povrch.

540 views
Detail Shell Lak Na Nehty
Friday 19th April 2024
Pokud vám nyní na mysli vyvstaly umělé nehty přilepené pomocí speciálních přípravků a gelu jste vedle.

Shell lak na nehty. Pokud patříte k ženám které upřednostňují přírodní nehty a chcete aby vaše ruce vypadaly upravené po dlouhou dobu bez nutnosti častého přelakovávání klasickým lakem na nehty který má omezenou dobu trvanlivosti je pro vás gel lak ideální volbou. Můžu si na ně totiž nanést jakýkoliv lak a za den maximálně dva ho mám oprýskaný a musím si je přelakovat. Odstraňovač gel laku acetone remover speciálně pak doporučujeme acetone remover s lanolinem který šetrně odstraní gel lak a nevysušuje nehtové okolí tolik jako ostatní odstraňovače gel laků. Kdysi dávno jsem chodila na gelové nehty ale to jsem pak byla líná chodit na doplňování a vadilo mi že musím být na někoho vázaná aby mi nehty upravil.

Jsou vegan neobsahují až deset toxických látek jako běžné laky na nehty nabízejí skvělé krytí a výdrž efekt gelových nehtů a také módní barvy od nude přes temné až po svítivé či třpytivé.

Pro správné a rychlé odstranění gel laku doporučujeme. Výhody laku cnd shellac. V každej farebnej vrstve základného a vrchného laku sa behom tvrdnutia vytvára množstvo mikroskopických hmatom nepostrehnuteľných kanálikov ktoré vedú až k podkladovej vrstve. Firma enehty je distributorem profesionální kosmetiky nabízíme vám spokojenost s výrobky které byly vyrobené aby splnily vaše očekávání zveme vás na nákup a seznámení s naším bohatým sortimentem.

Cnd shellac je vhodný pro posílení nehtů jako doplněk manikúry a pedikúry.

Gel lak vydrží i tři týdny bez nutnosti doplnění. Cnd shellac se vyznačuje jedinečným složením které má blahodárný vliv na vaše nehty. Neobsahuje žádné agresivní látky tudíž nepoškozuje nehty ani nehtové lůžko. Je mnohem odolnější než klasický lak.

Rádi vás přivítáme v naší provozovně v brně v rodinném prostředí s příjemnou atmosférou.

Permanentní lak na nehty cnd shellac se aplikuje jako lak ale má vlastnosti jako gel jednoduše se tedy nanáší a doplňuje a je šetrnější a kvalitnější než gel lak protože potvrch nehtu se před aplikací ani při odstraňování laku nepiluje. Keď vám lak spolu s nechtom odrastie odstránenie je veľmi jednoduché. Rádi vás přivítáme v naší provozovně v brně v rodinném prostředí s příjemnou atmosférou. Cnd shellac je vhodný pro posílení nehtů jako doplněk manikúry a pedikúry.

Keď vám lak spolu s nechtom odrastie odstránenie je veľmi jednoduché.

Jsou vegan neobsahují až deset toxických látek jako běžné laky na nehty nabízejí skvělé krytí a výdrž efekt gelových nehtů a také módní barvy od nude přes temné až po svítivé či třpytivé. Pokud vám nyní na mysli vyvstaly umělé nehty přilepené pomocí speciálních přípravků a gelu jste vedle.

Relate Post "Shell Lak Na Nehty"