Strip Lak Na Nehty

939x1223 px

Strip Lak Na Nehty Reviewed by admin on . This Is Article About Strip Lak Na Nehty

Svlékací lak se nedoporučuje ihned po sundání gelových nehtů nehty jsou poškozené měkké nebo gel laků nehty jsou vysušené protože by nešel striplac tak snadno sundat jak je to u přírodních nehtů takže by se měly nehty nejprve nechat uplně odrůst cca 6 8 týdnů. Více informací o striplacu návod nejčastější otázky co dělat když nedrží způsob odstranění složení původ najdete zde. Lak na nehty alessandro striplac slupovací uv led vydrží na vašich nehtech až 10 dní.

Rating: 4.0

Alessandro spa péče o ruce a nehty maniqure poslední šance foot spa péče o nohy laky na nehty 6 free vegan gelactic gelový top coat bez uv lampy prolaq gel lak který posílí vaše nehty školení a rekvalifikace profesionální materiál pro nail design propagační materiál a doplňky. Pro lepší výsledný efekt aplikujte 2 vrstvy. Striplac je lak na nehty který se nanáší jako běžný lak poté se každá vrstva pro maximální výdrž vytvrdí v uv led lampě.

534 views
Detail Strip Lak Na Nehty
Thursday 18th April 2024
Lak nanášejte pomocí štětečku na odlakované odmaštěné nehty.

Strip lak na nehty. Sada na aplikaci gelového laku s uv led lampou vhodná na domácí využití. Striplac nalakujte jako běžný lak vytvrďte v led lampě a užívejte si dokonalou manikúru až po dobu 3 týdnů. 3x zdobení na nehty. Firma enehty je distributorem profesionální kosmetiky nabízíme vám spokojenost s výrobky které byly vyrobené aby splnily vaše očekávání zveme vás na nákup a seznámení s naším bohatým sortimentem.

Nehet zůstává zdravý posílený není vystaven působení odlakovače acetonu nebo pilování.

Prosím použijte minimálně 3 znaky. Sada na gelový lak s led lampou. Když vás po 10 dnech barva přestane bavit stačí striplac odloupnout od kořene nehtů. Lak se neodlupuje a jeho odstranění z nehtů je opravdu velmi jednoduché.

Lak na nehty catrice more than nude vám během pár chvil zajistí krásné a upravené nehty.

K odstranění laku nemusíte používat žádné odlakovače ani tekutiny na bázi acetonu. Striplac se lakuje jako klasický lak na nehty vytvrzuje se na 60 sekund v led nebo uv lampě. Výdrž striplacu je velmi individuální záleží kromě ostatních faktorů na kvalitě samotného nehtu a pohybuje se kolem dvou až tří týdnů poté se z nehtu jednoduše sloupne. Lak na nehty catrice more than nude vám během pár chvil zajistí krásné a upravené nehty.

Výdrž striplacu je velmi individuální záleží kromě ostatních faktorů na kvalitě samotného nehtu a pohybuje se kolem dvou až tří týdnů poté se z nehtu jednoduše sloupne.

Nehet zůstává zdravý posílený není vystaven působení odlakovače acetonu nebo pilování. Lak nanášejte pomocí štětečku na odlakované odmaštěné nehty.

Relate Post "Strip Lak Na Nehty"