Uv Gel Na Přírodní Nehty

1080x1920 px

Uv Gel Na Přírodní Nehty Reviewed by admin on . This Is Article About Uv Gel Na Přírodní Nehty

Gel laky doporučujeme spíše pro přírodní nehty které báječně zpevní a chrání ale lze je použt i na umělý materiál uv gely akryl polygely jen vás prosíme nekombinujte různé značky snažte se zůstat u jedné. Vhodný na přírodní nehty i šablony. V měsíci březnu 2015 připravujeme pro vás novinku gel lak gelgio z usa který se nemusí vytvrzovat v uv nebo led lampě schne na vzduchu gel lak bez lampy díky nové technologii která v sobě obsahuje fotoiniciátor.

Rating: 4.0

Gel lak zaručuje dokonalou barevnost a lesk. Pokud patříte k ženám které upřednostňují přírodní nehty a chcete aby vaše ruce vypadaly upravené po dlouhou dobu bez nutnosti častého přelakovávání klasickým lakem na nehty který má omezenou dobu trvanlivosti je pro vás gel lak ideální volbou. Uv gely pro modeláž nehtů.

678 views
Detail Uv Gel Na Přírodní Nehty
Saturday 20th April 2024
Uv gely jsou nezbytnou součástí perfektní modeláže gelových nehtů.

Uv gel na přírodní nehty. 795 kč 657 02 k č bez dph. Soak off gely led gely doporučujeme na přírodní nehty. Bez podkladového a vrchního gelu. Jako gel na zpevnění přírodního nehtu nanáší se ve 2 3 vrstvách jako podkladovou bázi na normální a slabé nehty pod všechny druhy gelu jako podklad pod gel laky na vyrovnání deformovaného přírodního nehtu před nalepením nehtového tipu.

Uv led gely vytvrzujeme v led lampách 30 60 sec což šetří čas při modeláži nehtů a úpravou nehtů gel lakem nebo v klasických uv lampách za 2 minuty.

Podívejte se na první část našeho návodu kde vám popíšeme tu nejdůležitější část. Gel lak nahrazuje lak na nehty. Gelové nehty jsou v současné době velmi oblíbené. 120 sekund led lampa.

Eník uv gel pink.

Led gel laku se na nehty aplikuje pouze jedna vrstva. Soak off gely led gely se odstraňují šetrně bez pilování a broušení pomocí soak off removeru. Gel laky posilují přírodní nehty. Jak správně nanést gel lak na přírodní nehty aby vám vydržel co nejdéle.

Gelové nehty se dají modelovat poměrně snadno a to i díky tomu že.

Na ráji nehtů vám nabízíme kvalitní uv gely které vynikají výbornou přilnavostí a hodí se pro aplikaci na všechny nehtové tipy i pro modeláž gelových nehtů pomocí nehtových šablon. 60 sekund můžete použít několika způsoby. Kvalitní uv gely na gelové nehty. Tento převratný gel lak přináší profesionální gelovou manikúru na přírodní nehty jak pro domácí tak i profesionální použití.

Vhodný jak na šablony.

Gel lak vydrží i tři týdny bez nutnosti doplnění. K upravenému vzhledu patří samozřejmě také pěstěné gelové nehty či přírodní nehty uv gely na nehty na vašich rukách vás reprezentují za každých okolností jsou neustále na očích v práci i doma proto. Hustý jednofázový uv gel na modeláž. Není divu vždyť každá moderní žena chce dobře vypadat a také se tak cítit.

Led uv gel laky na gelové nehty 10ml.

Led uv gel laky na gelové nehty 10ml. Vhodný jak na šablony. Gelové nehty se dají modelovat poměrně snadno a to i díky tomu že. Eník uv gel pink.

Není divu vždyť každá moderní žena chce dobře vypadat a také se tak cítit.

Uv led gely vytvrzujeme v led lampách 30 60 sec což šetří čas při modeláži nehtů a úpravou nehtů gel lakem nebo v klasických uv lampách za 2 minuty. Uv gely jsou nezbytnou součástí perfektní modeláže gelových nehtů.

Relate Post "Uv Gel Na Přírodní Nehty"