Akrylový Gel Na Nehty

720x1280 px

Akrylový Gel Na Nehty Reviewed by admin on . This Is Article About Akrylový Gel Na Nehty

Akrylové nehty v obchodě najdete přípravky pro akrylovou modeláž. Sady na modeláž gel lakem. Nehty jsou tenké ale pevné a odolné.

Rating: 4.0

Gelové nehty se dají modelovat poměrně snadno a to i díky tomu že použijete kvalitní uv gel. Péče o tělo ruce a nehty. Extrémně bílý akrylový pudr pro akrylové nehty.

351 views
Detail Akrylový Gel Na Nehty
Saturday 27th July 2024
Krémy a mýdla na ruce.

Akrylový gel na nehty. Akrylový prášek je možné použít na přírodní nehty nehtové tipy i šablony. Gel laky rocklac foto návod. Výhodou akrylových nehtů oproti gelovým je jejich vysoká pevnost která akrylové nehty předurčuje i manuálně pracujícím ženám. V americe je tomu naopak.

Akryl na nehty schne samovolně nepotřebujete uv lampu.

S dobrým vybavením na modeláž nehtů zvládnete vykouzlit krásné gelové nehty i sama doma bez nutnosti navštívit nehtové studio. Sugar gel na gelové nehty. Sady na modeláž akrylem. Zdobicí fólie a pásky.

Akrylové nehty jsou velmi tvrdé a odolné modelují se pomocí tekutiny a akrylového prášku jenž obsahuje micro částice.

Tyto přípravky se nanášejí kulatým štětcem na nehet nehtové tipy nebo na šablonky. Akrylové nehty se snadněji aplikují není potřeba nechávat cokoliv vytvrzovat pod uv lampou ačkoliv akrylové nehty u nás nejsou tak populární jako nehty gelové např. Sady na nehtovou modeláž. Péče o tělo ruce a nehty.

Krémy a mýdla na ruce.

1x průhledný pudr 30g 1x bílý pudr 5g 1x růžový pudr 15g 1x acrylic liquid 100ml 1x acrylic remover 100ml 1x štětec č 6 1x mistika na akryl 3x pilník na nehty 1x primer15ml pro lepší přilnutí akrylu 1x box tipy 100 ks 1x gilotina na zkracování tipů papírové šablony 100 ks 1x lepidlo 7 5 g se štětečkem 1x pomerančové dřívko 1x leštící. Sady na modeláž gelem. Sady na modeláž akrylem. Sady na nehtovou modeláž.

Sady na modeláž gelem.

Uv gel krok za krokem. Zdobicí fólie a pásky. My vám nabízíme kvalitní profesionální gely s kterými vám to půjde samo. Akrylové nehty modelujeme na přírodní nehty.

Sady na modeláž gel lakem.

Ty zabraňují nevzhlednému žloutnutí nehtů a opticky je rozjasní. Skladem 3 ks 417 kč. Základním přípravkem pro vytvoření akrylových nehtů je akrylový pudr a tekutina tvrdidlo. Akryl průhledný 90 ml enii.

Akryl průhledný 90 ml enii.

Sady na modeláž gel lakem. Sady na modeláž gelem. Krémy a mýdla na ruce. Akrylové nehty jsou velmi tvrdé a odolné modelují se pomocí tekutiny a akrylového prášku jenž obsahuje micro částice.

Základním přípravkem pro vytvoření akrylových nehtů je akrylový pudr a tekutina tvrdidlo.

Akryl na nehty schne samovolně nepotřebujete uv lampu. Krémy a mýdla na ruce.

Relate Post "Akrylový Gel Na Nehty"