Podkladový Gel Na Nehty

959x900 px

Podkladový Gel Na Nehty Reviewed by admin on . This Is Article About Podkladový Gel Na Nehty

Náhradní zářivky do lamp. Pro své skvělé vlastnosti doporučujeme profesionálům i začátečníkům. Speciální pojivové složky zajišťují perfektní přilnutí modelovacího nebo kamufláž gelu.

Rating: 4.0

Podkladový uv gél 5 ml. Podkladový gel pro dokonalé přilnutí základní vrstva při modeláži uv soak off gelem. Máme viac ako 10 kusov.

183 views
Detail Podkladový Gel Na Nehty
Friday 29th March 2024
Podkladový uv gel i.

Podkladový gel na nehty. Gel je vhodný na přírodní nehty tipy i šablony. Podkladový čirý uv gel 30ml vhodný pro začátečníky i profesionály. My vám nabízíme kvalitní profesionální gely s kterými vám to půjde samo. Velmi pevný a odolný uv gel s obsahem skelných vláken.

Podkladový gel hustější konzistence který zaručuje přilnavost modelovacího gelu k přírodnímu nehtu.

Sally hansen na notino cz za super ceny s dopravou do druhého dne. Ideální jednofázový clear gel ideální i pro velmi zatěžované nehty ideální přilnavost k přírodnímu nehtu ideální pro klientky které mají citlivé nehty nepálí v uv ideální pro začínající nehtové designérky nezatéká ideální pro milovníky středně hustých gelů ideální na modeláž. Vhodný na tipy i přírodní nehty. Aplikujte v jedné tenké vrstvě po vytvrzení se aplikuje modelovací gel.

Brusky na modeláž neht.

Soak off remover s lanolinem. Primer gél base gél bondig gél alebo bonder tvorí prvú vrstvu trojfázového systému. Velmi tenká vrstva uv gelu ochrání spolehlivě i citlivější nehty. Ten slouží k lepší přilnavosti a představuje základ na kterém se nehet staví.

Základní gel třífázového gelového systému 1.

Gel se 100 přilnavostí na přírodní nehty. Sally hansen salon podkladový lak pro gelové nehty 4 ml. Vašu objednávku pošleme ešte dnes. Doporučujeme na třepivé nebo deformované nehty balení.

Soak off gel je vhodný na přírodní nehty.

Gel je řidší konzistence flexibilní a pevný. S dobrým vybavením na modeláž nehtů zvládnete vykouzlit krásné gelové nehty i sama doma bez nutnosti navštívit nehtové studio. Gelové nehty se dají modelovat poměrně snadno a to i díky tomu že použijete kvalitní uv gel. Gel je vhodný na jemné a problémové nehty.

Uv led lampy na nehty.

Základní vrstva v třífazovém gelovém systému. Před každou modeláží v třífázovým systému nesmí chybět kvalitní podkladové uv gely. První je třeba nanést podkladový uv gel. Uv led lampy na nehty.

První je třeba nanést podkladový uv gel.

Soak off gel je vhodný na přírodní nehty. Základní gel třífázového gelového systému 1. Brusky na modeláž neht. Podkladový gel hustější konzistence který zaručuje přilnavost modelovacího gelu k přírodnímu nehtu.

Před každou modeláží v třífázovým systému nesmí chybět kvalitní podkladové uv gely.

Podkladový uv gel i.

Relate Post "Podkladový Gel Na Nehty"