Bruska Na Nehty Bazar

800x1000 px

Bruska Na Nehty Bazar Reviewed by admin on . This Is Article About Bruska Na Nehty Bazar

Stroje bruska na bazar. Najděte co potřebujete ve vaší kategorii. Min 6 bitů 5 diamantových bitů 1 nástavec pro smirkové násady 6ks snadné ovládaní vhodné pro pedikúru a manikúru pro profesionální studiové použití nebo domácí použití napětí.

Rating: 4.0

Na základe vášho správania na heureke personalizujeme jej obsah. Přes půl milionů uživatelů za den. Ostatné bruska na bazár.

927 views
Detail Bruska Na Nehty Bazar
Friday 29th March 2024
Bruska na nehty lux představujeme kvalitní brusku na nehty pedikůru a manikůru.

Bruska na nehty bazar. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Brusku můžete ovládat ručně nebo pomocí pedálu velkou vyhodou této brusky proměnný směr otáčení nastavitelná rychlost funkce nožní pedál lze ovládat také pomocí spínače nebo nožního pedálu sady brusné hlavy pomocí regulátoru rychlosti můžete pomocí. Elektrická bruska na gelové a akrylové nehty regulace otáček. Bruska na nehty s pedálem je skvělým pomocníkem pro každou ženu.

Cez 400 tisíc užívateľov za deň.

Vyberajte z 43 inzerátov. Predajte ľahko a rýchlo na bazoš sk. Co takhle frézka bruska na nehty která nevibruje nezpůsobí vám únavu dlaně a perfektně padne do ruky. Vyberte si co potřebujete z 24 aktuálních inzerátů bruska nehty.

Nájdite čo potrebujete vo vašej kategórii.

Kliknutím na rozumiem alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Regulace otáček 0 30 tis min. Vyberte si co potřebujete z 43 aktuálních inzerátů gelové nehty. 0 až 20 000 ot.

Na heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu.

Zajímat vás jistě bude i hlučnost přístroje ideálně by měl mít velmi tichý provoz abyste mohla se zákaznicí konverzovat a práce vám tak rychleji utekla. 16cm x 2 4 cm n. Bruska na nehty jd 700 profesionální bruska na manikúru i pedikúru. Bruska na nehty.

Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru.

Díky nastavitelných otáček si můžete zvolit vhodnou rychlost pro broušení zabrušování leštění nebo čištění na brusce si můžete zvolit směr otáčení takže je vhodná i pro leváky. Levý a pravý směr 5ks vyměnitelných fréz které pasují do téměř všech. Prodejte snadno a rychle na bazoši. Hlava s mechanismem twist lock odemykání a bloko.

Vybírejte z 625 inzerátů.

Vybírejte z 625 inzerátů. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Na heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu. Nájdite čo potrebujete vo vašej kategórii.

Hlava s mechanismem twist lock odemykání a bloko.

Cez 400 tisíc užívateľov za deň. Bruska na nehty lux představujeme kvalitní brusku na nehty pedikůru a manikůru.

Relate Post "Bruska Na Nehty Bazar"