Gel Lak 3 V 1

700x1400 px

Gel Lak 3 V 1 Reviewed by admin on . This Is Article About Gel Lak 3 V 1

Non è necessario il lucidante ma applicando il gel lac glossy. Non ha bisogno il base il gel lac colorato non macchia l unghia. Prosím použijte minimálně 3 znaky.

Rating: 4.0

X nails jednofázový one step gel lak 3 v 1 cherries jubilee růžovo oranžový neon stylová manikúra bez starostí. Gel laky one step se bleskově odstraňují gel lak removerem. X nails jednofázové gel laky 3 v 1 vše v jednom one step gel laku.

646 views
Detail Gel Lak 3 V 1
Saturday 20th April 2024
Uv gel pryskyřice.

Gel lak 3 v 1. Pozor pro použití uv gel laku je potřeba uv lampa. Běžná cena 129 kč 109 kč 90 kč bez dph 109 kč 90 kč. Garantirana obstojnost je najmanj 18 dni nanos je enostaven v dveh tankih slojih kot navaden lak suši se pod uv led lučko in odstranjuje se brez piljenja soak off. Bez použití podkladové báze vydrží na nehtech 14 dní.

X nails zakončovací vrchní gel lak 5 ml top coat quick finish star dust gold.

Výrobcovia rôznych jednofázových gélových leštidiel jedným hlasom tvrdia že tento nástroj je skutočne jedinečný a vhodný na vytvorenie akejkoľvek dokonca aj najkomplexnejšej manikúry. Gel lak 3 v 1 intenzivnih barv z visokim sijajem ne zahteva nanos podlaka nadlaka in brisanja s cleanerjem. 2 roky záruka na produkt. Optimálny čas po ktorom sa môže gélový lak znovu aplikovať 3 v 1 je jeden deň.

Výměna zboží zdarma odeslání do 24 hodin dodavatelem.

Právě pro vás tedy dnes představím mono uv 3v1 lak. Gel lak 3v1 nehtyshop cz. X nails jednofázový gel lak 3 v 1 glitter coral glitrový červený 5 ml. Gel laky na nehty 4v1 jsou jednofázové gel laky které se aplikují v jedné nebo dvou vrstvách mají odolný a lesklý povrch.

Pokud aplikujete podkladovou bázi pro base nebo profesionální lesk pro finish prodloužíte dobu nošení na 3 a více týdnů.

Jednofázový gel lak v neotřeé růžovo oranžové neonové barvě. Veloce pratico duratura 2 3 settimane rimozione in 5 8 minuti. A hlavně vám vysvětlím proč má v názvu tři v jednom a věřím že se vám to bude líbit. Uv gel lak na nehty v tužce 3 v 1 různé barvy garance spokojenosti možnost vrácení peněz v případě nespokojenosti s produktem či objednání jiného zboží.

100 100 perfektní 1 recenze.

Jde o lak který se používá především na přírodní nehty ale vydrží tolik co nehty gelové. X nails jednofázový one step gel lak 3 v 1 glitter coral korálově červený s jemným glitrem stylová manikúra bez starostí jednofázový gel lak v neotřelé korálově červené. 100 100 perfektní 1 recenze. Pokud aplikujete podkladovou bázi pro base nebo profesionální lesk pro finish prodloužíte dobu nošení na 3 a více týdnů.

X nails jednofázový one step gel lak 3 v 1 glitter coral korálově červený s jemným glitrem stylová manikúra bez starostí jednofázový gel lak v neotřelé korálově červené.

Výměna zboží zdarma odeslání do 24 hodin dodavatelem. X nails zakončovací vrchní gel lak 5 ml top coat quick finish star dust gold. Uv gel pryskyřice.

Relate Post "Gel Lak 3 V 1"