Gel Na Nehty Bez Uv Lampy

1280x1280 px

Gel Na Nehty Bez Uv Lampy Reviewed by admin on . This Is Article About Gel Na Nehty Bez Uv Lampy

Miracle gel mi na nehtu vydržel od pondělí do pátku bez chybičky tedy 5 dní. Gel lak bez lampy vydrží déle než normální lak na nehty a však méně než gel lak na nehty do uv lampy. V nabídce máme 23 úžasných barev.

Rating: 4.0

Na našem trhu jsou již podobné produkty jako třeba vinylux od cnd nebo miracle gel od sally hansen v dm drogeriích ale pevně věříme že si. Tajomstvo miracle gel lakov tkvie v patentovanej technológii a v špeciálnom spojení farebného a vrchného top coat laku. Kvalitně udělané nehty vypadají velmi půvabně a přirozeně a vydrží 3 5 týdnů dle rychlosti odrůstání nehtů jsou pevné a jsou ideální např.

543 views
Detail Gel Na Nehty Bez Uv Lampy
Saturday 27th July 2024
Odlakujete ho odlakovačem na nehty.

Gel na nehty bez uv lampy. Pro kosmetičky kadeřnice zdravotní sestry. Představujeme vám novinku gel lak hybridní lak s prodlouženou trvanlivostí gelgio z usa který zasychá na vzduchu jeho aplikace je bez lampy. Barevný gel lak má gelovou konzistenci lakuje se přímo na přírodní nehet. Po nalakování vydrží lak na nehtech 7 10dní.

Gel lak na nehty je vyroben tak aby se snadno nanášel a perfektně kryl.

Uv gel modeláž uv gelem její výhody i negativa. Zľavy až 70 doprava do druhého dňa. Nepotrebujete odlakovač a ani nikoho kto by vám gélové. Na nehtech vydrží až 14 dní a.

Gelgio gel lak bez lampy.

Hravě si je zvládnete vykouzlit v pohodlí domova a to i bez uv led lampy. S čistým svědomím mohu konstatovat že sally hansen miracle gel opravdu drží lépe než běžný lak na nehty. V měsíci březnu 2015 připravujeme pro vás novinku gel lak gelgio z usa který se nemusí vytvrzovat v uv nebo led lampě schne na vzduchu gel lak bez lampy díky nové technologii která v sobě obsahuje fotoiniciátor. My vám nabízíme kvalitní profesionální gely s kterými vám to půjde samo.

Gelový lak na nehty sally hansen miracle gel dodá vašim nehtům krásnou sytou barvu která vydrží perfektní až 14 dní.

Top coat je lesk který zafixuje barevný lak. Nabízíme vám široký výběr barevný gelových laků. Gel lak pohlcuje světlo a tím se stává odolným a trvanlivějším. Pro dokonalé nehty už nemusíte do salonu.

Uv gely jsou a jsme přesvědčeni že stále budou nejoblíbenější typ modelace nehtů.

S dobrým vybavením na modeláž nehtů zvládnete vykouzlit krásné gelové nehty i sama doma bez nutnosti navštívit nehtové studio. Až poté sem objevila první nedokonalosti. Stačí dvě vrstvy gel laku a na rozdíl od běžného laku na nehty bude vaše gelové nehty zdobit celý měsíc. Uv gel lak bez použití uv lampy.

Pokud nebudu nehty zatěžovat mytím nádobí běžný lak mi vydrží den max.

Gelové nehty se dají modelovat poměrně snadno a to i díky tomu že použijete kvalitní uv gel. Sally hansen miracle gel gélový lak na nechty bez použitia uv led lampy odtieň 052 pastel neons electri lime 14 7 ml kúpiť výhodne na notino sk. Gelgio gel lak bez lampy. Sally hansen miracle gel predstavuje jedinečnú gélovú manikúru ktorú budete aplikovať v dvoch jednoduchých krokoch a to bez použitia led uv lampy.

Sally hansen miracle gel predstavuje jedinečnú gélovú manikúru ktorú budete aplikovať v dvoch jednoduchých krokoch a to bez použitia led uv lampy.

Pokud nebudu nehty zatěžovat mytím nádobí běžný lak mi vydrží den max. Uv gely jsou a jsme přesvědčeni že stále budou nejoblíbenější typ modelace nehtů. Gelový lak na nehty sally hansen miracle gel dodá vašim nehtům krásnou sytou barvu která vydrží perfektní až 14 dní. Gelgio gel lak bez lampy.

Gelgio gel lak bez lampy.

Gel lak na nehty je vyroben tak aby se snadno nanášel a perfektně kryl. Odlakujete ho odlakovačem na nehty.

Relate Post "Gel Na Nehty Bez Uv Lampy"