Uv Lampa Na Nehty Sada

1280x1280 px

Uv Lampa Na Nehty Sada Reviewed by admin on . This Is Article About Uv Lampa Na Nehty Sada

Pokud jste se rozhodly modelovat si vlastní nehty pak určitě budete potřebovat i vybavení jako je uv lampa na nehty. Volba nové uv led lampy pro modeláž nehtů je jednoduchá. Ke každé sadě obdržíte 3 dárky zdarma.

Rating: 4.0

Sada na gelové nehty s uv lampu nejlepší sada na gelové nehty. Je možno je použít také pro rychlejší vytvrzení akrylových nehtů. 1x uv lampa na nehty s výkonem 36w bíl.

875 views
Detail Uv Lampa Na Nehty Sada
Saturday 20th April 2024
1x uv led lampa 24w vrstva gellaku se vytvrdí za 30 vteřin 1x base gel lak 5ml 1x top gel lak 5ml 8x barevný gel lak 5ml různé barvy 1x cleaner čistič nehtů a výpotku 100ml 1x aceton odstraňovač gel laku 100ml 1x 50 kusů buničiny 1x sada remover náprstků na buničinu 1x nehtový.

Uv lampa na nehty sada. Nezáleží jestli pracujete s uv nebo led gely gel laky polygely nebo akrygely protože lampy z naší nabídky vytvrdí jakýkoliv materiál a to obyčejně do 30 60 vteřin. Vybírejte dle typu lampy sady na nehty s uv lampou sady na gelové nehty s výkonnou uv led lampou některé sady obsahují brusku na nehty a zakoupit můžete také luxusní sadu s kufříkem. Startovací sada na gelové nehty sada na gelovou modeláž s uv lampou a bruskou sada na uv gelové nehty vhodná pro začátečníky sada s lampou gel start sady na nehty levně. Každá sada starnails obsahuje vše potřebné pro modeláž gelových nehtů.

1 x uv lampa 36w s výsuvným dnom a časovačom na 120 sekúnd časovač je možné nastaviť na 120 sekúnd alebo na nepretržitú prevádzku.

Uv lampa na nehty sada se prodává k usnadnění výběru vašich dalších pomůcek k modelaci nehtů. Startovací sada je ideálním pomocníkem při samostatné tvorbě akrylových a gelových nehtů. Sady na gelové nehty pro začátečníky. Veškeré zboží máme skladem a odesíláme během 24 hodin od objednání.

Vytvořit si krásné nehty můžete snadno a rychle z pohodlí vašeho domova.

V naší nabídce naleznete více než 4000 kvalitních produktů pro gelové nehty akrylové nehty přírodní nehty manikúru a pedikúru péči o nehty zdobení nehtů gel laky shellaky a další pomůcky pro celkovou úpravu nehtů. Uv lampy na gelové nehty slouží k vytvrzení uv gelů. Balení většinou obsahuje kromě led nebo uv lampy gel na nehty podkladový lak leštící a bezprašné ubrousky. Uv lampa má zrkadlové vnútro ktoré dokonale odráža uv svetlo do lampy a tým zabezpečí rovnomerné vytvrdnutie uv gélu a gél laku v lampe.

Sada gel lak uv led lampa sada obsahuje.

Kvalitní značkové uv gely z eu. Objednávky nad 1500 kč odesíláme zdarma. Vhodná uv led lampa je základním stavebním kamenem kvalitní nehtové modeláže. Sada gel lak uv led lampa sada obsahuje.

Vhodná uv led lampa je základním stavebním kamenem kvalitní nehtové modeláže.

Vytvořit si krásné nehty můžete snadno a rychle z pohodlí vašeho domova. 1 x uv lampa 36w s výsuvným dnom a časovačom na 120 sekúnd časovač je možné nastaviť na 120 sekúnd alebo na nepretržitú prevádzku. 1x uv led lampa 24w vrstva gellaku se vytvrdí za 30 vteřin 1x base gel lak 5ml 1x top gel lak 5ml 8x barevný gel lak 5ml různé barvy 1x cleaner čistič nehtů a výpotku 100ml 1x aceton odstraňovač gel laku 100ml 1x 50 kusů buničiny 1x sada remover náprstků na buničinu 1x nehtový.

Relate Post "Uv Lampa Na Nehty Sada"