Gel Na Přírodní Nehty

720x1280 px

Gel Na Přírodní Nehty Reviewed by admin on . This Is Article About Gel Na Přírodní Nehty

Může se modelovat na přírodní nehty tipy i šablony. Tento převratný gel lak přináší profesionální gelovou manikúru na přírodní nehty jak pro domácí tak i profesionální použití. Sada na gel laky na nehty sada na gel laky na nehty je kompletní sada pro aplikaci gelového laku na přírodní nehty nehtové sady se liší jen v typu uv lampy kterou si můžete vybrat z naší nabídky dle vašich potřeb a preferencí.

Rating: 4.0

Vhodný na přírodní nehty i šablony. V měsíci březnu 2015 připravujeme pro vás novinku gel lak gelgio z usa který se nemusí vytvrzovat v uv nebo led lampě schne na vzduchu gel lak bez lampy díky nové technologii která v sobě obsahuje fotoiniciátor. Sady na gel lak.

617 views
Detail Gel Na Přírodní Nehty
Tuesday 16th April 2024
My vám nabízíme kvalitní profesionální gely s kterými vám to půjde samo.

Gel na přírodní nehty. Jednofázový hustý gel vhodný na problematické nehty. Velmi pevný a odolný uv gel s obsahem skelných vláken. S dobrým vybavením na modeláž nehtů zvládnete vykouzlit krásné gelové nehty i sama doma bez nutnosti navštívit nehtové studio. Ideální jednofázový clear gel ideální i pro velmi zatěžované nehty ideální přilnavost k přírodnímu nehtu ideální pro klientky které mají citlivé nehty nepálí v uv ideální pro začínající nehtové designérky nezatéká ideální pro milovníky středně hustých gelů ideální na modeláž.

795 kč 657 02 k č bez dph.

Eník uv gel pink. Díky snadné aplikaci je vhodný také pro začínající nehtové designérky. Akrygel je vhodný na extrémně zatěžované nehty které jsou často ve styku s vodou a na nehty deformované nebo okousané. Použít podkladový gel basic acid kód 111006.

Podívejte se na první část našeho návodu kde vám popíšeme tu nejdůležitější část.

Gel laky doporučujeme spíše pro přírodní nehty které báječně zpevní a chrání ale lze je použt i na umělý materiál uv gely akryl polygely jen vás prosíme nekombinujte různé značky snažte se zůstat u jedné. Gelové nehty se dají modelovat poměrně snadno a to i díky tomu že použijete kvalitní uv gel. Jak správně nanést gel lak na přírodní nehty aby vám vydržel co nejdéle. Doporučujeme vytvrdit v 36w lampě.

Doporučujeme vytvrdit v 36w lampě.

Podívejte se na první část našeho návodu kde vám popíšeme tu nejdůležitější část. 795 kč 657 02 k č bez dph. My vám nabízíme kvalitní profesionální gely s kterými vám to půjde samo.

Relate Post "Gel Na Přírodní Nehty"