Modelaz Nehtu

960x957 px

Modelaz Nehtu Reviewed by admin on . This Is Article About Modelaz Nehtu

Odstranění starého materiálu nanášení primeru super sticku base coatu a detailní popis nanášení stavebního gelu. Modeláž gelových nehtů za pomocí gelů nail expert http www nailexpert cz. Provádíme manikúru nehtovou modeláž pshine gel lak i různé sruhy pedikúry včetně zdravotní.

Rating: 4.0

S pomocí námi prodávaných výrobků určených pro modeláž gelových akrylových i přírodních nehtů. Nehtové modeláži se věnuji sedmým rokem. Jsme vzdělávací zařízení akreditované ministerstvem školství.

883 views
Detail Modelaz Nehtu
Saturday 27th April 2024
Učební plán je vyučován formou teoretickou a formou praktickou.

Modelaz nehtu. Kreativita malba ruční práce vždy byly mou touhou. Krásné a upravené nehty můžete mít i vy. Nailexpert kosmetický salon kadeřnictví masáže pedikúra manikúra modeláž nehtů prodej nehtového materálu. Kurz manikúra a modeláž nehtů v tomto kurzu vás naučíme klasické manikúře v kombinaci s modeláží nehtů.

Nehtový velkoobchod pro vaše nehty kamenné prodejny po vaše nehty produkty všech světových nehtařských značek na jednom místě.

Forma teoretická naučíte se základům anatomie a fyziologie kůže anatomie lidské ruky anatomie a dermatologie nehtu. Je to můj velký koníček a záliba. Splněný sen z dětství. Dpd předem 105 kč s dobírkou 135 kč předem 65 kč.

Vypilování tvaru a zdobení gel lakem.

Profesionální moderní nehtové studio s přívětivým personálem. Od 1500 kč doprava zdarma balík do ruky předem 110 kč balík do ruky s dobírkou 150 kč. Vypilování tvaru a zdobení gel lakem. Nehtový velkoobchod pro vaše nehty kamenné prodejny po vaše nehty produkty všech světových nehtařských značek na jednom místě.

Od 1500 kč doprava zdarma balík do ruky předem 110 kč balík do ruky s dobírkou 150 kč.

Učební plán je vyučován formou teoretickou a formou praktickou.

Relate Post "Modelaz Nehtu"