Modelaz Nehtu

960x957 px

Modelaz Nehtu Reviewed by admin on . This Is Article About Modelaz Nehtu

Kreativita malba ruční práce vždy byly mou touhou. Modeláž gelových nehtů za pomocí gelů nail expert http www nailexpert cz. Kurz manikúra a modeláž nehtů v tomto kurzu vás naučíme klasické manikúře v kombinaci s modeláží nehtů.

Rating: 4.0

Dpd předem 105 kč s dobírkou 135 kč předem 65 kč. Krásné a upravené nehty můžete mít i vy. Nehtové modeláži se věnuji sedmým rokem.

797 views
Detail Modelaz Nehtu
Saturday 27th July 2024
Nehtový velkoobchod pro vaše nehty kamenné prodejny po vaše nehty produkty všech světových nehtařských značek na jednom místě.

Modelaz nehtu. Forma teoretická naučíte se základům anatomie a fyziologie kůže anatomie lidské ruky anatomie a dermatologie nehtu. Jsme vzdělávací zařízení akreditované ministerstvem školství. Vypilování tvaru a zdobení gel lakem. Splněný sen z dětství.

Učební plán je vyučován formou teoretickou a formou praktickou.

Od 1500 kč doprava zdarma balík do ruky předem 110 kč balík do ruky s dobírkou 150 kč. Profesionální moderní nehtové studio s přívětivým personálem. Provádíme manikúru nehtovou modeláž pshine gel lak i různé sruhy pedikúry včetně zdravotní. Odstranění starého materiálu nanášení primeru super sticku base coatu a detailní popis nanášení stavebního gelu.

Je to můj velký koníček a záliba.

S pomocí námi prodávaných výrobků určených pro modeláž gelových akrylových i přírodních nehtů. Nailexpert kosmetický salon kadeřnictví masáže pedikúra manikúra modeláž nehtů prodej nehtového materálu. Je to můj velký koníček a záliba. Učební plán je vyučován formou teoretickou a formou praktickou.

Nailexpert kosmetický salon kadeřnictví masáže pedikúra manikúra modeláž nehtů prodej nehtového materálu.

Nehtový velkoobchod pro vaše nehty kamenné prodejny po vaše nehty produkty všech světových nehtařských značek na jednom místě.

Relate Post "Modelaz Nehtu"