Modelovací Gel Na Nehty

768x1024 px

Modelovací Gel Na Nehty Reviewed by admin on . This Is Article About Modelovací Gel Na Nehty

Modelovací gel gelové nehty. Vytvrzují se v uv lampě nebo v led lampě. Sady na modeláž akrylem.

Rating: 4.0

Použít podkladový gel basic acid kód 111006. Liší se hustotou a barvou. Používají se na prodloužení nehtů pomocí tipů nebo šablon.

947 views
Detail Modelovací Gel Na Nehty
Tuesday 23rd April 2024
Uv gel clear glass 5ml extra hustý a čirý gel na nehty velmi kvalitní průhledný uv gel na nehty jednofázový podkladový a lesklý.

Modelovací gel na nehty. Nabízíme široký výběr modelovacích gelů různé konzistence které jsou čiré a průzračné. Péče o tělo ruce a nehty. Sady na modeláž gel lakem. Kvalitní uv gely na gelové nehty.

Uv gel glass super clear extra hustý 5ml 89 kč.

Inovovaný modelovací gel čiré barvy pro modelaci gelových nehtů. Uv gely na nehty od německého výrobce s použitím moderních technologií. Vyberte si u nás z velice kvalitních modelážních uv gelů v průhledném provedení i v mnoha dalších odstínech vhodných například pro základ francouzské manikúry. Uv gely na nehty modelovací jsou stavební jednotkou celé modeláže nehtů.

Gelové nehty se dají modelovat poměrně snadno a to i díky tomu že.

Sady na modeláž gelem. Kupte si kvalitní modelovací gel na nehty kamuflážní uv gely nebo polyakryl gely. Na ráji nehtů vám nabízíme kvalitní uv gely které vynikají výbornou přilnavostí a hodí se pro aplikaci na všechny nehtové tipy i pro modeláž gelových nehtů pomocí nehtových šablon. Vyberte si který vám sedne nejvíce.

V našem sortimentu najdete gely od známých značek jako je enii nails tasha sunny nails nebo lion.

Může se modelovat na přírodní nehty tipy i šablony. Modelovací uv led gely na nehty. Tyto gely se používají pro zpevnění a modelaci nových nehtů. Díky snadné aplikaci je vhodný také pro začínající nehtové designérky.

Akrygel je vhodný na extrémně zatěžované nehty které jsou často ve styku s vodou a na nehty deformované nebo okousané.

Uv gel modelovací pink jemně růžový 30ml 255 k. Modelovací stavební gely slouží k modelaci c oblouku tak aby byly vaše nehty pevné a chráněné. Sady na nehtovou modeláž. Zdobicí fólie a pásky.

Nyní ještě lepší složení.

Krémy a mýdla na ruce. Modelovací uv gely jsou základem při profesionální modeláži nehtů. Uv gely jsou nezbytnou součástí perfektní modeláže gelových nehtů. Modelovací gel slouží jako druhá fáze ze třífázového gelového systému.

Modelovací gel slouží jako druhá fáze ze třífázového gelového systému.

Nyní ještě lepší složení. Akrygel je vhodný na extrémně zatěžované nehty které jsou často ve styku s vodou a na nehty deformované nebo okousané. V našem sortimentu najdete gely od známých značek jako je enii nails tasha sunny nails nebo lion. Gelové nehty se dají modelovat poměrně snadno a to i díky tomu že.

Uv gely jsou nezbytnou součástí perfektní modeláže gelových nehtů.

Uv gel glass super clear extra hustý 5ml 89 kč. Uv gel clear glass 5ml extra hustý a čirý gel na nehty velmi kvalitní průhledný uv gel na nehty jednofázový podkladový a lesklý.

Relate Post "Modelovací Gel Na Nehty"