Modelovací Gel Na Nehty

768x1024 px

Modelovací Gel Na Nehty Reviewed by admin on . This Is Article About Modelovací Gel Na Nehty

Inovovaný modelovací gel čiré barvy pro modelaci gelových nehtů. Na ráji nehtů vám nabízíme kvalitní uv gely které vynikají výbornou přilnavostí a hodí se pro aplikaci na všechny nehtové tipy i pro modeláž gelových nehtů pomocí nehtových šablon. Modelovací stavební gely slouží k modelaci c oblouku tak aby byly vaše nehty pevné a chráněné.

Rating: 4.0

Uv gel glass super clear extra hustý 5ml 89 kč. Gelové nehty se dají modelovat poměrně snadno a to i díky tomu že. Modelovací uv gely jsou základem při profesionální modeláži nehtů.

927 views
Detail Modelovací Gel Na Nehty
Saturday 27th July 2024
Nyní ještě lepší složení.

Modelovací gel na nehty. Vytvrzují se v uv lampě nebo v led lampě. Akrygel je vhodný na extrémně zatěžované nehty které jsou často ve styku s vodou a na nehty deformované nebo okousané. Používají se na prodloužení nehtů pomocí tipů nebo šablon. Sady na modeláž gel lakem.

Nabízíme široký výběr modelovacích gelů různé konzistence které jsou čiré a průzračné.

Modelovací uv led gely na nehty. Sady na nehtovou modeláž. Kvalitní uv gely na gelové nehty. Uv gely jsou nezbytnou součástí perfektní modeláže gelových nehtů.

Může se modelovat na přírodní nehty tipy i šablony.

Díky snadné aplikaci je vhodný také pro začínající nehtové designérky. Sady na modeláž gelem. Krémy a mýdla na ruce. V našem sortimentu najdete gely od známých značek jako je enii nails tasha sunny nails nebo lion.

Uv gel modelovací pink jemně růžový 30ml 255 k.

Modelovací gel gelové nehty. Použít podkladový gel basic acid kód 111006. Péče o tělo ruce a nehty. Uv gely na nehty modelovací jsou stavební jednotkou celé modeláže nehtů.

Sady na modeláž akrylem.

Vyberte si který vám sedne nejvíce. Vyberte si u nás z velice kvalitních modelážních uv gelů v průhledném provedení i v mnoha dalších odstínech vhodných například pro základ francouzské manikúry. Uv gel clear glass 5ml extra hustý a čirý gel na nehty velmi kvalitní průhledný uv gel na nehty jednofázový podkladový a lesklý. Zdobicí fólie a pásky.

Modelovací gel slouží jako druhá fáze ze třífázového gelového systému.

Tyto gely se používají pro zpevnění a modelaci nových nehtů. Kupte si kvalitní modelovací gel na nehty kamuflážní uv gely nebo polyakryl gely. Uv gely na nehty od německého výrobce s použitím moderních technologií. Liší se hustotou a barvou.

Liší se hustotou a barvou.

Modelovací gel slouží jako druhá fáze ze třífázového gelového systému. Sady na modeláž akrylem. Uv gel modelovací pink jemně růžový 30ml 255 k. Může se modelovat na přírodní nehty tipy i šablony.

Uv gely na nehty od německého výrobce s použitím moderních technologií.

Nabízíme široký výběr modelovacích gelů různé konzistence které jsou čiré a průzračné. Nyní ještě lepší složení.

Relate Post "Modelovací Gel Na Nehty"