Nehtove Studio Budejovicka

960x960 px

Nehtove Studio Budejovicka Reviewed by admin on . This Is Article About Nehtove Studio Budejovicka

737 704 440 manikúra nehtová modeláž gel lak metoda japonská manikúra pedikúra parafínové zábaly lakování zdobení nehtů. Přímětická 1202 42 praha 4 vchod z ulice vyskočilova zavolejte nám 420 721 225 225 studio 420 603 710 008 ilona. Nehtové studio navštivte nás.

Rating: 4.0

Soak off gel lak manikúra ombré uv gely nail art p shine a manikůra wellness. Studio tina kosmetické a nehtové studio na praze 4. Nabízíme kompletní péči a profesionalitu v oblasti manikúry.

504 views
Detail Nehtove Studio Budejovicka
Saturday 27th July 2024
Služby v salonu jsou prováděny profesionálem který má patřičné vzdělání v oboru.

Nehtove studio budejovicka. Nehtové studio metro c budějovická otevírací doba. K dispozici máte nejširší nabídku kursů a sázkových příležitostí na nespočet sportů i významně kulturní společenské a politické události. Jsme české nehtové studio které působilo od roku 1997 v budově polikliniky budějovická a i když jsme od května 2009 změnily adresu i interiér nezměnily jsme kvalitu naší práce. Nabízíme kompletní péči o ruce i nehty školenými.

Ve studiu tina nabízíme hned několik služeb manikúra a modeláž nehtů pedikúra kosmetika depilace a líčení.

Kompletní servis pro všechny sváteční i zapálené sázkaře najdete na moderní pobočce sázkové kanceláře fortuna. Naší prioritou je použití kvalitních materiálů vzdělávání a sledování nejnovějších trendů. Jsme české nehtové studio které působí již od roku 1997 v praze 4 metro budějovická přijďte se přesvědčit na vlasní ruce. Gelové nehty manikúra parafín p shine.

Jsme české nehtové studio které působí v praze na budějovické.

Jsme české nehtové studio které působí v praze na budějovické. Ve studiu tina nabízíme hned několik služeb manikúra a modeláž nehtů pedikúra kosmetika depilace a líčení. Služby v salonu jsou prováděny profesionálem který má patřičné vzdělání v oboru.

Relate Post "Nehtove Studio Budejovicka"