Odlakovani Gel Laku

1280x1280 px

Odlakovani Gel Laku Reviewed by admin on . This Is Article About Odlakovani Gel Laku

Odlakování gel laku bez nasledujícího lakován. 4 4 salon lucie štanglové najdete v loděnici. Mám doma i aceton ale ani ten ani odstraňovač gel laku jsem nepoužila víc než dvakrát na nějaký zbytek co mi nešel sloupnout.

Rating: 4.0

Dnes ušetříte 241 kč díky 27 slevě. Složitá pedikúra gel lak odlakování v ceně 850. 2 4 nakoupit tu můžete i něco voňavého.

429 views
Detail Odlakovani Gel Laku
Friday 26th April 2024
Jejich velikou výhodou oprosti ostatním gel lakům je gramáž 8g a tak i výhodná cena díky které místo jednoho dražšího gel laku můžete zakoupit několik lahviček a vybrat si tak ze široké škály naší barevné palety gel laků.

Odlakovani gel laku. Pro správné a rychlé odstranění gel laku doporučujeme. Odlakování gel laku bez následujícího lakovaní nebo manikúry. Kromě gelu 440 kč. Doplnění gel laku kombinace více barev.

Nehty zabalíte do speciální fólie nebo bandáže případně můžete prsty ponořit na několik minut do.

Parafínový zábal 150 kč modeláž nehtů modelace umělých nehtů gel acryl. 300 metrů od nc nový smíchov. Odstranění shellacu gel laku 150 k č. Gel lak včetně základní manikúry.

4 fotky 4 fotky 4 fotky.

Složitá pedikúra bez lakování 600. Jinak pokud by ti to sloupnout nešlo u ebd stačí trochu zpilovat vrchní vrstvu gel laku nechat cca 10 min. Působit odlakovač nebo aceton a pak to vše seškrábneš třeba pomerančovým dřívkem. Odstraňovač gel laku acetone remover speciálně pak doporučujeme acetone remover s lanolinem který šetrně odstraní gel lak a nevysušuje nehtové okolí tolik jako ostatní odstraňovače gel laků.

Nohy jako ze škatulky.

Jsme připraveni vás obsloužit i mimo pracovní dobu. Mokrá pedikúra včetně gel laku. Všechny nástroje jsou podrobeny 3 stupňovému systému sterilizace protože se staráme o vaše zdraví. 1 4 dejte si nohy nahoru těchto 60 minut patří jen vám.

Gel laky nailee se snadno odstraňují pouze pomocí odstraňovače gel laku šetří tedy tak váš čas s broušením.

Gel laky nailee se snadno odstraňují pouze pomocí odstraňovače gel laku šetří tedy tak váš čas s broušením. Nohy jako ze škatulky. 4 fotky 4 fotky 4 fotky. Nehty zabalíte do speciální fólie nebo bandáže případně můžete prsty ponořit na několik minut do.

1 4 dejte si nohy nahoru těchto 60 minut patří jen vám.

Jejich velikou výhodou oprosti ostatním gel lakům je gramáž 8g a tak i výhodná cena díky které místo jednoho dražšího gel laku můžete zakoupit několik lahviček a vybrat si tak ze široké škály naší barevné palety gel laků.

Relate Post "Odlakovani Gel Laku"