Odlakovani Gel Laku

1280x1280 px

Odlakovani Gel Laku Reviewed by admin on . This Is Article About Odlakovani Gel Laku

Doplnění gel laku kombinace více barev. Odstraňovač gel laku acetone remover speciálně pak doporučujeme acetone remover s lanolinem který šetrně odstraní gel lak a nevysušuje nehtové okolí tolik jako ostatní odstraňovače gel laků. Odstranění shellacu gel laku 150 k č.

Rating: 4.0

Složitá pedikúra gel lak odlakování v ceně 850. 1 4 dejte si nohy nahoru těchto 60 minut patří jen vám. Mokrá pedikúra včetně gel laku.

124 views
Detail Odlakovani Gel Laku
Saturday 27th July 2024
Jsme připraveni vás obsloužit i mimo pracovní dobu.

Odlakovani gel laku. 4 fotky 4 fotky 4 fotky. 300 metrů od nc nový smíchov. Jinak pokud by ti to sloupnout nešlo u ebd stačí trochu zpilovat vrchní vrstvu gel laku nechat cca 10 min. Jejich velikou výhodou oprosti ostatním gel lakům je gramáž 8g a tak i výhodná cena díky které místo jednoho dražšího gel laku můžete zakoupit několik lahviček a vybrat si tak ze široké škály naší barevné palety gel laků.

Odlakování gel laku bez nasledujícího lakován.

Pro správné a rychlé odstranění gel laku doporučujeme. Kromě gelu 440 kč. Všechny nástroje jsou podrobeny 3 stupňovému systému sterilizace protože se staráme o vaše zdraví. Nehty zabalíte do speciální fólie nebo bandáže případně můžete prsty ponořit na několik minut do.

Odlakování gel laku bez následujícího lakovaní nebo manikúry.

Působit odlakovač nebo aceton a pak to vše seškrábneš třeba pomerančovým dřívkem. 2 4 nakoupit tu můžete i něco voňavého. Složitá pedikúra bez lakování 600. Dnes ušetříte 241 kč díky 27 slevě.

Gel lak včetně základní manikúry.

Mám doma i aceton ale ani ten ani odstraňovač gel laku jsem nepoužila víc než dvakrát na nějaký zbytek co mi nešel sloupnout. Gel laky nailee se snadno odstraňují pouze pomocí odstraňovače gel laku šetří tedy tak váš čas s broušením. 4 4 salon lucie štanglové najdete v loděnici. Parafínový zábal 150 kč modeláž nehtů modelace umělých nehtů gel acryl.

Nohy jako ze škatulky.

Nohy jako ze škatulky. Gel lak včetně základní manikúry. Odlakování gel laku bez následujícího lakovaní nebo manikúry. Odlakování gel laku bez nasledujícího lakován.

Parafínový zábal 150 kč modeláž nehtů modelace umělých nehtů gel acryl.

Jsme připraveni vás obsloužit i mimo pracovní dobu.

Relate Post "Odlakovani Gel Laku"