Zrcadlový Lak Na Nehty

1000x1000 px

Zrcadlový Lak Na Nehty Reviewed by admin on . This Is Article About Zrcadlový Lak Na Nehty

Lak na nehty se zrcadlovým efektem catrice luxchrome dodá nehtům trendy futuristický efekt a extrémní lesk. štětečkem naneste rovnoměrně na nehty a nechte krátce zaschnout. 1 připravte si nehty pomocí uv base coat uv color gel uv bezbarvého uv top coat.

Rating: 4.0

Vážíme si našich věrných zákazníků a proto je pravidelně odměňujeme slevovými vouchery v hodnotě až 90. Happy days garance akce ještě nebo do vyprodání. Jiná vrchní vrstva nemůže dosáhnout zrcadlového efektu 2.

488 views
Detail Zrcadlový Lak Na Nehty
Saturday 27th April 2024
Vybírat si můžete populární fólie na nehty včetně transfer fólie na nehty oblíbené mašličky na nehty 3d kovové ozdoby na nehty brokát nehtový prach glitter zrcadlový mermaid efekt světélkující glitter či.

Zrcadlový lak na nehty. Mollon pro mirror lacquer je speciální lak na nehty se zrcadlovým efektem. Pro profesionální zdobení nehtů nabízíme na našem eshopu rozmanité ozdoby na nehty jako jsou nálepky na nehty obtisky na nehty nebo kamínky na nehty. Lak na nehty zářící ve tmě různé barvy. Formaldehydy syntetický kafr kalafunu ftaláty toluen parabeny silikony haloorganické látky je obohacen výživným avokádovým olejem a biotinem vitamínem h.

Dodá ultra vysoký lesk.

Rychle zasychá a urychlí tak aplikaci. Abyste byla krásná až po konečky prstů vyberte si u nás z laků na nehty pro dokonalou manikúru. Třpytivý prášek na nehty zrcadlový efekt. Stylový lak na nehty se zrcadlovým efektem a třpytkami.

Super lak každý kouká na mé nehty a chválí je doporučuji rychle schne neloupe se vydrží v podstatě dlouho pokud neuklízíte nějak moc 100 opakovaně mi vyhovuje barva zasychání šikovný štěteček po odlakování nejsou zažloutlé nehty.

59 kč 71 5 review s dlouhotrvající lak. Unikátní a krásný zrcadlový lak na nehty v různých barvách. Slevy pro věrné zákazníky. Tato kolekce laků na nehty obsahuje unikátní pigmenty kombinující se s třpytivou barvou která tak vytváří.

Lak na nehty zrcadlový efekt.

Disko se stříbrným nebo zlatým lakem rafinovaná červená barva či přirozený vzhled s nude odstínem a bezbarvým lakem. Zrcadlový lak na nehty se třpytkami. Lak na nehty s výživnými přísadami vegan 8 free znamená že laky neobsahují. Unikátní a krásný zrcadlový lak na nehty v různých barvách.

Složení získá po aplikaci zrcadlový efekt.

Shipgratis limited čína 99 5 objednávek je doručeno v obvyklé lhůtě více informací. 30 dní vrácení peněz poštovné zdarma. Ať už zvolíte matné nehty nebo zrcadlový lak na nehty způsob jakým si nehet upravíte odráží vaši náladu. Použijte tyčinku na oční stíny abyste si vybrali prášek a aplikovali ho na.

Prášek na nehty w09.

Prášek na nehty w09. Složení získá po aplikaci zrcadlový efekt. Lak na nehty zrcadlový efekt. Super lak každý kouká na mé nehty a chválí je doporučuji rychle schne neloupe se vydrží v podstatě dlouho pokud neuklízíte nějak moc 100 opakovaně mi vyhovuje barva zasychání šikovný štěteček po odlakování nejsou zažloutlé nehty.

Použijte tyčinku na oční stíny abyste si vybrali prášek a aplikovali ho na.

Dodá ultra vysoký lesk. Vybírat si můžete populární fólie na nehty včetně transfer fólie na nehty oblíbené mašličky na nehty 3d kovové ozdoby na nehty brokát nehtový prach glitter zrcadlový mermaid efekt světélkující glitter či.

Relate Post "Zrcadlový Lak Na Nehty"