Quadrio Nehty

1399x2167 px

Quadrio Nehty Reviewed by admin on . This Is Article About Quadrio Nehty

Akrylové nehty akrylové nehty s lakováním francie akrylové nehty s lakováním cnd shellac uv gelové nehty uv gelové nehty s lakováním francie uv gelové nehty s lakováním cnd shellac. Manikúra pedikúra modelace umělých nehtů kosmetika péče o pleť a obličej prodlužování řas a depilace. Nehtové studio nailounge poskytuje profesionální kosmetickou péči v příjemné atmosféře.

Rating: 4.0

Objednejte se ještě dnes a vyberte si z pestré nabídky kosmetických služeb. Nehtové studio alexandry hladíkové studio nails působí na trhu od r 1991 jedná se o zavedený exklusivní salon v praze 10. Na pedikúra můžete zástavit.

424 views
Detail Quadrio Nehty
Friday 26th April 2024
První nehty vypadaly moc hezky dělala mi je nějaká vietnamka nahoře jak je pedikúra nehty v pohodě vydržely tři týdny ale bohužel nepoužívají žádnou desinfekci takže brusky i pilníky totálně špinavé z hygienického hlediska je to hrůza.

Quadrio nehty. Vítejte na stránkách studia nails. Potřebujete si odpočinout nechat se hýčkat a být krásná. Nehtové studio manikúra modeláž nehtů gelové nehty akrylové nehty shellac cnd. Luxio 100 gel který zajišťuje pevné stále a atraktivní krytí chrání nehet před vnějším poškozením a přidává výrazný zářivý lesk.

Nailounge oc vankovka brno.

Jsme odborníky v péči o ruce a nohy provádíme klasickou manikúru a ošetření rukou masáže rukou p shine peelingy zábaly prodlužování a zpevňování nehtů na šablony nebo na tipy gelem permanentní. Jedná se o profesionální přípravky které nehty chrání vyživují a zachovávají je v perfektním a nenarušeném stavu. 1 085 likes 4 talking about this 67 were here. Poskytujeme kompletní a profesionální péči o ruce v příjemné atmosféře relaxačně nastavené a kvalitní služby v barovém stylu.

Přijďte do nail lounge.

Quadrio shopping station spálená 2121 22 110 00 nové město. Přijďte do nail lounge. Nailounge oc vankovka brno. První nehty vypadaly moc hezky dělala mi je nějaká vietnamka nahoře jak je pedikúra nehty v pohodě vydržely tři týdny ale bohužel nepoužívají žádnou desinfekci takže brusky i pilníky totálně špinavé z hygienického hlediska je to hrůza.

Relate Post "Quadrio Nehty"